Let Me Help YOU!!

Sunday, May 19, 2013

Herbalife: GenH HOM Sharing~

Assalamualaikum~

=]

Alhamdulillah masih bernyawa di hari Ahad yg ndah dan damai ini. ok. nak citer sikit pasal HOM hari tu. =]

HOM paling bermakne bg sy. sbb dpt sit down together with pres team. it was a precious moment tau. berdiskusi tentang itu dan ini. close up tgk mereka, cara mereka. kulit mereka yg Subhanallah cantik. =]

HOM ni adalh slh satu event yg terbaik utk those yg nak tahu ape itu Herbalife. In Shaa Allah it exlain everything about Herbalife. and the best part is testimonial sharing session. owh! aku sgt teruja. dan dah pernah share 2 kali. hehehhe~

kebiasaannye, permulaan event kita ade warming up session.. ingt lg mula2 dtg event...rase akward gile...hahah tp skrg enjoy sgt move my body here n there...chewaaah~

yesss..ini sesi yg aku plg suke...testimonial sharing session..tgk pnyelah ramai yg nak kongsi result masing2... loose weight, gain weight, skin impore, kesihatan improve.. sume ade Alhamdulillah semua dgn izin Allah~

 disebabkan terlampau ramai nk share..terpaksalah countdown.. hanya yg loose weigt 20kg ke ats shj boleh share... =]

brader ni, umo dlm 40++..beliau dah loose weight about 36kg cmtu..within 2 monts shj...kalo la brader ni boleh, nape kita yg muda mudi ni tak boleh... =] *aku terasa sbnrnye,...kena work out lbh kuat lg ni...yeahhh~

dan tibalah masa sharing dr seorg orang muda yg Alhamdulillah sudah berjaya. 
autograph session...nak sign~

ini lah Rudi Samjis mase dia muda~ tp nmpk tua..hehehehe~ tu dlu la...haaa skrg cmne rupe dia~

haaaa ni lagi gmbo dia...heheheh tak hensem ke tak hensem?? hahaha~

haaaa ni gmbo skrg...tgk betol2...gmbr mase dah dapt their lovely son, Iman. hensem ke hensem? =]
anda tgk n nilai sendri k... kalo tnye aku, gile ko tak hensem... =]

haaaa yg ni pula isteri beliau. Ika. ika ade mslh period last time. kalo xsilap dia period 1-2 kali setahun. kalo xsilap la...which is same problem dgn aku.. aku period 3-4 kali setahun je.. =[


Alhamdulillah...skrg dah pun bahagia dan bertambah sihat~ bukan sihat n bahagia je, bertambah cantik, hensem  dan awesome~




Rudi sedang bersharing~

gambar kawen mereka... =] pakai button herbalife lg... =]

sharing lagiii~

"haa...faham tak sume ape yg sy ckp..."   =]

habis event...tgu nk focus group... =]
nad & Aisyah

saya & Hani~ tak perlu kate ape2...sy mmg gelap...hehehe~

Imannnn~ kulit iman mulus tulus dr hati...aduhai lembut.. iman minum F1 tau...xminum susu formula pun...nnt dah ade ank nk bg F1 gak la.. ehhh!! calon bapak anak pun xde lg...hehehe~

~ Ika & Iman~

Iman tension~ hahahaha

p/s since last month sy piyed..bulan ni pun piyed gak...Alhamdulillah sgt bersyukur.. lepas 3 bulan consume Herbalife period nmpk mcm dah ok...kita tgk next month plak cmne... =]

So sesiapa yang nak stat program, yg serius nak sihat, yang serius nak loose weight boleh contact sy.

Firman ALLAH SWT, Surah Ar-Rad, Ayat 11 yang bermaksud,

"Sesungguhnya Tuhan (Allah) tidak mengubah keadaan sesuatu kaum (hambanya) sehingga mereka mengubah keadaan (sebab-sebab kemunduran) yang ada pada diri mereka sendiri."

Hanum 
Herbalife Independent Distributor
019-7781101

No comments: