Let Me Help YOU!!

Tuesday, February 24, 2009

.:Ami dah kahwin..aku bila lagi??!! hehehe:.

Seorang lagi sahabatku sudah mendirikan rumah dan tangga nya. Rumah tu aku ase ade tapi yang tangga tu aku xbpe sure. Hahaha. Papelah.

Tanggal 15 Februari 2009 tamatlah status dara bg Puan Hamilah binti Palal kerana dia sudah pun bergelar isteri kepada suaminya Encik Ijul(bukn nama sebenar sbb aku xtau nama penuh dia apa..hehehe)

Sedang Ami sibuk membuat persiapan hari pentingnya itu, aku terlantar dirumah sedang menderita akibat demam campak. Hehehe. Tapi ok je sebenarnya. Takdelah derita sangat. Hahaha. So mase preparation tu aku tak delah kt umah dia sebagai penyibuk sebab aku kena kuarentin (bukan typing error tp mmg xreti nk eja mende tu).

Masa aku gi umah dia tuh majlis dah nak habis. Ok la tu kan, maknanya risiko org sekeliling nk berjangkit dengan aku kurang. Hehehe. Sampai2 je Ami suh makan. Memandangkan aku sedang berpantang, aku tgk jelah tapi lpastu aku ngap gak. Yelah tkot tuan umah kecik ati. Hehehe. Alasan!!! Pastu kami berbual mesra sambil mengusik pengantin sampai merah2 muka bak kata org putih 'blushing' hahaha. Ok r tu kan. Nasib baik xberdarah idong je.. Hahaha. Laki dia pun blushing. Hahaha. Aku usik Ami bukan laki dia. Tak paham nape.

So bawah ni ada skit pic mse hari kejadian. Silalah jamu mata anda...

tersenyum manis sahabatku semasa di masjid. Gumbira la tuh!! hehe..


timah, ami and aju. nape idung ami merah? nangis la tuh. air mata kegumbiraan. hehehe..

pengantin bersama keluarga pihak perempuan..

ami n akk dia yg sulong. antara akk nya yg dilangkah bendul olehnya. Hehehe..

special picture.. aku dan ami. aku yg masih bercampakan dan ami yang gumbira setelah bergelar isteri.. hehehe.. mintak2 la dia xkena campak..hahaha..

ank2 dara dan isteri orang.. hahaha


Dikesempatan ini sy mengucapkan selamat pengantin baru kepada Puan Hamilah a.k.a Ami dan pasangannya Encik Ijul(bukn nama sebenar). Semoga puan dan suami bahagia hendaknya sehingga ke akhir hayat. Aminnn

Ibu nak kawinn gakkkk!!!!

Eh2..yang ni off record ye..(nada cm Fasha Sendat)

hahahaha!!!

3 comments:

ana said...

kawin..kawin..jgn x kawin..
nt klu ko plak yg kawin aku nak kad jemputan yg spesel pnyer..
huhu

PinKtEddYLurVeR said...

nk kawen.. nak kawen gak.. jom kawen ramai2.. haha~ gediks gle aku ni.. ayark..

sihasu87 said...

ana:
insyAllah...
kalo da smpai masa nya aku jmput...
tp...
calon pun tarak...
hahahah...

pinkteddylurver:
kawin? gedik?
mne ade...
kawin tu sunnah nabi tau...
hehehe...
kalo ade jodoh xkemana la babe...
hehehe..