Let Me Help YOU!!

Tuesday, April 7, 2009

Anin..Maafkan along...

Tadi Anin msg.

'alg..mat da xde'

Aku tengah tengok Family Outing. Terkejut. Tak percaya. Aku tak boleh nak pikir ape-ape. Aku nak replay msg anin tapi dia da call. Dia nangis. Aku? Tak tu nak rasa apa. Semua perasaan ada. Aku dengar Anin citer. She told me that she need me so badly. She ask me to balik rumah. Tapi aku banyak lagi kerja nak buat. Paling awal pun aku boleh blik this weekend, after all those work is settled. She ask me to go back as soon as posible. Ya Allah, what should I do..

Anin,
Along bukan tak nak balik. Tapi along ada keje sikit ni. Along cuba selesaikan as fast as I can. I'll try. Sabar k. Da sampai masa dia. Kita kena redha. Jangan nangis banyak sangat. Nanti seksa arwah kat sana. Sedekah Al-Fatihah banyak2. Baca surah Yaasin. Nak nangis tak pe. Tapi jangan sampai meratap. Its not good.

Jaga diri elok-elok ye. Nanti along balik rumah, kita try mintak izin ibu abah nak balik kelantan. Kalau xde duit kita guna duit along dulu k.

Anin sabar tau. Along minta maaf sangat2. Along tak da kt anin time2 cam ni mcm anin selalu teman along masa along sedih dulu. Maaf sangat.

Ya Allah tabahkan hati adikku. Kau berikanlah dia kekuatan dalam mengharungi dan menempuh dugaan Mu ini ya Allah. Kau ampunilah dosa2 arwah. Tempatkanlah ia bersama orang-orang yang beriman. Aminn..

3 comments:

saya said...

huhuhu anom.. sorg kakak yang baek...

saya said...
This comment has been removed by a blog administrator.
sihasu87 said...

xde la baik sgt...
sian adik aku...
dulu time aku sedih dia slalu je ade kt aku bg support...
skrg bile dia sedih aku lak jauh...
haih...