Let Me Help YOU!!

Friday, April 3, 2009

.:Selamat Pengantin Baru Puan Jihan:.

NURJIHAN BINTI MOHAMAD DANIEL
&
MUHAMMAD DANIEL YEWSOF

SABTU 21 MARCH 2009
24 RABIULAWAL 1430H

Selamat pengantin baru untuk Puan Jihan dan suaminya Encik Daniel. Seorang lagi sahabat saya yang dah selamat diijab kabulkan dengan sekali lafaz pada 21 March 2009. Semoga kamu berdua bahagia hingga ke akhir hayat. =)
Antara detik-detik bersejarah mereka di rumah pengantin perempuan. Puan Jihan kelihatan sungguh berseri-seri. I'm happy for you my dear friend ang so sorry bcoz can't be there at your big day. Wuuu~

~Nurjihan Binti Mohamad Daniel~


Ni pic time sweet 18. Hehehe. Muda remaja lagi time ni. Bak kata Sensi yang berada nun jauh di Seberang "1 down, 6 more to go"
Who's next?
Don't have the answer.

hehehe.. =)

2 comments:

saya said...

wuuuu nak kawen gak.. anom nnt nik kawen upload gmbar kawen nik kat blog anom gak ek... weeeee hahaha

sihasu87 said...

hehehe...
xde mslh..
itu pun kalo ko bg gmbo kawen ko tuh...
hehehe..
ko pun sama tau...
kalo aku kawen ko upload r bebyk...
hahhaa..