Let Me Help YOU!!

Sunday, November 29, 2009

legaaaaaa!!!

Alhamdulillah. semua dah settle. PSM settle, thesis tinggal nak tunggu siap jilid, bilik dah kemas. kira semua nak settle dah la. tapi aku masih terdampar di sini. huhuhu. bru jap tadi hantar eilah. akak dia datang angkut dan barang2 dia. hehehe.

apa2 lah. sedih sebenarnya. wahahaa. okay, seperti yang aku janjikan pada 2 entri lepas, aku nak pos picture lampu jalan aku dalam ni. walaupun tak ada orang nak tengok aku nak pos gak. hahahaha.



'night lamp brightness controller system'


ni model aku dari pandangan atas. hehehe. perlu ke?! =p


2 orang minah yang terkedek-kedek di kuda oren milik echa utk amik model..jap lg nak present. debor wehhh..


muka2 yang sangap giler nak tido. hehehe.


nani membuat demo projek nye sambil melutut. hahaha


turn aku lak. aku da gabra tengok muka dr. hawari berkerut cam tu. tp Alhamdulillah dia puas hati. hehehe


echa lak. bersungguh tu explain. tengok gaya pun da tau. tp yg kita tak tau panel 2 orang tu wat2 faham ke mmg betol2 faham. hahhaa.


nani, en. hisyam, echa n dr, hawari. aku xde. sbb tlg amik gmbo. kalo aku ade dlm tu mmg xdelah gmbo secantik ini (nada xpuas hati. hahaha)

release sangat2 sekarang ni. separuh beban aku da terlepas buat masa sekarang ni. akan datang aku tak pasti. sem depan kami di industri plak. hope semua ok. neway aku dah lulus JPJ test utk kali kedua. hahahaha. sapa nak naik kete dengan aku. cepat2 cari kete sebab aku tak ada kete. hehehe.

5 comments:

NICK IRFAN said...

cantik model kereta 2... eh! awk ambik course ape? seni bina ker?

{lumut} said...

tahniah beb.harap kau sehat..=)

sihasu87 said...

nick irfan:
cantik ke?
huhuhu dlm gmbo je tu...
aku tgk real nk muntah ase...
model org lain lg hebat2...
huhuh...
sy amik electrical...nape ye?

lumut:
thanks beb...
alhamdulillah makin sehat...huhuhu ko pe cer?

ana said...

emm, aku ade komen rsenye but has been deleted kot..:)

sihasu87 said...

bukn delete...
tp ko komen entri bwh ni haa...
hehehe...