Let Me Help YOU!!

Friday, January 7, 2011

1st for 2011

dengan segala hormat nye aku mempersembahkan entry yang pertama untuk tahun ni. hehehe. akibat kesibukkkan yang amat la memenatkan kepala hotak aku. keje yang tak reti2 nak surut, last week kene keje straight weekend, keje ari ahad 11 jam tp boleh claim maksimum 8 jam je.. perghhh memang menyirap jiwa raga. huhuhu.

begitu la caranye aku menyambut tahun 2011 aritu. so bila dah masuk tahun bru ni sebok la mengkepohkn diri tnye azam org lain. nama pun joyah kan. seswai la tu. hehe. sebok2 tnye org sana sini aku terpikir azam aku thun lepas yang tak tercapai lg. hehehe. azam aku ni dr skolah lg tak pernah tercapai. huhu. nak kate susah xde la sangat tp keazaman dan semangat yg kurg di jiwa menyebabkan smpai skrg la azam aku tu tak pernah nak tercapai. hahaha.

untuk kali ni biarlah ini dlu. banyak lagi sbnarnye aku nk story, tp masa tak mengizinkan. aku perlu memanjakan diri aku dlu. hehehe.

2 comments:

nil said...

byk keja ea. asal keja n hepi ok sgt dh tu.

:)

joyah sepot said...

hehehe..thanks nil...