Let Me Help YOU!!

Saturday, November 20, 2010

rasa itu

sekali lagi aku longlai di kala mengadap lappy usang ku. bukk FB. nampak beliau. aduh. jantung aku nih trus je speed ke tahap yang maksimum. agak-agak dia nampak x aku online? dia prasan aku ke x ye? nak tegur dia x? oh! non mungkin. itu takkan terjadi. perit dah aku menahan rasa. sakit yang aku tanggung ni pun tak terubat lagi. jadi cukup lah untuk setakat itu. tak nak perkara yang sama berulang lagi.

tapi kan...

setiap kali aku online, seakan menjadi kewajipan untuk aku menjenguk FB beliau. rindu tu masih ade. kadang-kadang aku bace history YM aku dengan dia. aduhai sedihnye. siyesly sedih. macam tak percaya je aku dan dia dah pun jadi macam sekarang ni. sedih tu hati je yang menangis. mata aku dah tak keluar air mata dah untuk itu. dah lama dah kot. dah terbiasa. nasib baik FB punye chat xleh save history, kalo x, lagi la byk bahan bacaan aku. tp kt kepala ni cm blh review je sume tu. tak de satu part pun yang termiss. gile kan?

tapi lagi..

gambar dia dan aku masih ade dalam hp buruk ku. dalam lappy pun ade lagi. tapi aku tak selalu sangat. cuma kadang kalo duk tgk2 gmbr2 lama, ternampak gambar dia. dan aku nak tau sangat ape ye yang dia rasa sekarang ni. rase itu sentiasa ade. nak sangat tengok dia dari jauh. nak sangat. dia n awek dia. jalan-jalan. aku ternampak. tapiii.. nampak kembar dia pun aku dah gelabah. camne tuh? hehehe.

sesungguhnye aku tak minta pun ni sume terjadi. memang aku tak pernah minta. aku dah berusaha sehabis baik. jadi ini lah hasil nye. huhu.

jadi saat perit dan masih getir ni, aku tumpang bahagia orang sekeliling aku jelah. selamat berbahagia kawan-kawan. =)

haih~

4 comments:

nil said...

moga jumpa bakal suami plak pasni.

joyah sepot said...

Amin...
insyallah..
mudah2an..
thanks nil...=)

aniz said...

sabar..sabar..i know how its feel..huhu
kuatkan semangat yer...
keep posting..i followwww...=)
ada masa singgah2 la blog kita..=)

joyah sepot said...

thanks aniz...
u masti pernah pass thru situation yg cmtu kn..
tp tu lah LIFE kn..
huhu