Let Me Help YOU!!

Monday, March 23, 2009

.:sawang & habuk:.

assalamualaikum...

hmm ade org cakap blog aku dah ber
SAWANG + ber HABUK..

aku tak kisah...

sebab aku
COOL je..

so, aku pun dengan perasaan curious ni gi lah check blog aku.. betol ke ade SAWANG & HABUK..

tak ade pun.. hmm jadi mesti ade maksud tersirat..

yeah!! cam blajo rumusan time SPM 2004.. tahun lain aku xtau cmne format rumusan korang..

so aku tgk2 la sbb da lama x update blog..hehehe

eh!!! aku memg da lama x update blog...

last update 3 march 2009...

haaaaa... okay..okay.. saya paham..

rupe2 nya MEREKA nak sampaikan bahawasanya mereka rindu nak bace entry baru dr blog haku...

hahahaha...perasan!!!

kepada sume peminat2 blog sy...sy mohon ampun kerana xdapat memenuhi hawa nafsu anda sume untuk membaca entry bru dr sy..

kijo banyok ngat neh!!!

projek Micro C
projek Power E
RP
PSM
Buku Agro

tu bru kijo an..

yg ni test 2..

mlm ni test power e..
esok jopung..
luse comm...

haih...

jadi saya berharap kamu sume paham kondisi saya yang sangat tertekan sekarang neh...

hehehe...

di kesempatan ini sy ingin mengucapkan selamat menghentam kepada mereka yg xsmpt hbs stdy untuk menghadapi test2 minggu ini..

yang sempat study tu korang punya pasal...

hahaha...

..sekian terima kasih..

4 comments:

mYsteRi0us said...

woit
style abes ko nye entry..
ak tompang skali lah ngn ko nye entry nie..
sbb de org gk kate ak nye blog da besawang2.. siap berabok bagai.. cam yg ko kate tuh..
ak ase org yg same lah kate cam tu kt kite.. huhu..
utk perhatian anda2 sume..
kami sgt2 lah busy utk meng update blog kami..
harap anda semua paham..
huhu..
minta maaf

sihasu87 said...

hahaha...
bulih2 sila lah tumpang...
pengeras nya jgn lupe...
hahaha...

mYsteRi0us said...

pengeras??
nah batu k0nkrit..

sihasu87 said...

batu k0nkrit wtpe...
hehehe...
bg la secret recipe ke...
uuu~
sedap nyerrr...
hehehe...