Let Me Help YOU!!

Sunday, September 6, 2009

nik bagi saya award. arigato~

ada orang bagi award ni kat aku. huhu. terharu rasa. tengkiu nik. hehehe.




nyatakan 5 fakta menarik mengenai pemberi award ni:
  1. nama dia panjang. nik noor afifah hanani binti nik ludin
  2. dia ada twin nik noor afiyah husna binti nik ludin
  3. oleh kerana nama nya yang panjang tu, dia pernah ngaku tak cukup kotak nak isi form ape tah time dia skolah dulu. so kena tambah kotak sendiri.hehehe
  4. dia bajet dia macho dan sang lelaki pula cantik. menarik bukan?! hehehe
  5. dia suka sume 'benda' yang ada kat bawah jambatan. wahahaha
setiap blogger perlu menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum menerima penerima award seterunya:
  • seorang wanita yang biasa. bukan luar biasa.
  • suka tengok orang. sume orang. gelagat mereka menarik.
  • suka kale2 yang gelap.
  • saya ada masalah nak kawal perasaan marah.
  • saya juga ada masalah nak mengagak kuantiti suatu barang
  • saya suka amik gambr wlaupun sy bukan la fotogenik tp fotogedik
  • saya suka makan makanan yang sedap2 dan pedas. kalo percuma lg suka. wahaha~
  • saya sangat bermasalah nak melupakan apa yang pernah saya sayang.hmm~
  • saya seorang hipokrit. selalu wat muka plastik kalo menyampah dengan sesuatu perkara tu. hehehe~
  • fakta yang terakhir ialah saya sebenarnya tak bape nak pasti kesahihan fakta-fakta yang ada kat atas ni. i'm still in process to find the true me. haish!
anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka:
  1. ana. dormate sy kt skolah dulu. rindu dia lama da xjumpe
  2. farah. clasmate time skolah teknik dulu. lama gak xjumpa dia ni.
  3. fiqa. kawan baik si farah yg ats ni. clasmate aku gak ni. ni lg gila lama xjmpe. huhuhu
  4. nuyul. clasmate aku gak ni..time skolah kt kempas. lama gak xjumpe dia. hehehe
  5. lumut. teman blog aku. dia ckap dia macho dan steady. aku rasa dia ni gitu gak. so kalo ko macho mut amik award ni. hehehe~
  6. fatin. clasmate aku sekarang. hehehe. dia bru pas balik umah. dia bli tiket x ajak aku, so aku xleh blik umh. wuuu~
  7. echa. clasmate aku gak. bru jap td jumpa dia. kitorang ade assignment. tp gile susah nak wat. ada sape2 nak tolong?hehehe~
  8. eilah. clasmate aku yg sekarang gak. teman bicara ku yang gile spoting. blh citer pape je dgn dia. tp pastu kena la dengar sedikit tazkirah dr dia. hehe~
  9. juju. clasmate aku gak. bru pas g buka pose smalam bersama adik dia yg giler best. padan muka staff piza tu. wahaha~
  10. ela. dia ni adik aku. ye memang macam adik aku la. perkenalan kami memang tak diduga.

..sekian terima kaseh..

7 comments:

abang besi said...

cute nye la award tuh..=)

sihasu87 said...

huhuhu...
tgk tuan la...
wahaha...
bukn ke abg besi dapat gak...
'sy yang tidak puas hati' bagi..
kn..kn..kn..

jura said...

oiks..ak dpt gk ke award tu?
tenkiu2....tp,ak kene kongci award tu ngan adik ak..x aci la...sebok je die tuh..balik nnt,nk sekeh2 die

sihasu87 said...

hahhaa...
ikut mg la kak ju weh...
nok kongsi pun blh gop...
bukn blh wt buke pose pn...hehehe

anaklaut said...

salam...comelnya award tu..:)

{lumut} said...

aku amik award tuh.n letak kat blog dah.tenkiu syg.=)

nuyuljana said...

wahaha.

aku ditag.

errr.

nnt free aku buat yek! ;p