Let Me Help YOU!!

Friday, September 11, 2009

bercerita tentang semalam~

semalam aku kesibukan yang teramat. dah lah tak cikup tidur. waduh aku kalo da mengantuk cmni memang dah tak peduli orang lain dah. aku belasah jelah tidur. cam dalam lab tadi. hehehe. nasib baik tak ada orang lain. fatin jelah pun yang ada.

nape saya sibuk? sebab semalam lah baru aku nak terhegeh-hegeh print resume, surat-menyurat yang berkenaan, course checklist untuk aku gi LI. haih. masih tak berubah. dari dulu sampai sekarang asyik wat keje last minute je.

jadi semalam memang agak disaster la dalam sejarah hidup aku. dah lah sekarang ni pergi balik nk g kelas sejam perjalanan. sejam beb. korang pernah ke dengar hostel dengan fakulti jarak nya memakan masa sejam perjalanan. tak da tau. u aku je yang spesel wat cmni. sape yang paling best bila menda ni dipraktikkan. student r sape lagi. sengal. hah pagi-pagi aku da rasa nak terajang orang.

tapi Alhamdulillah semua nya da aku siap kan walaupun di hujung-hujung waktu dengan bantuan rumet aku miss yee dan 'saya'. hehehe. tapi sebenarnya semalam tak ada lah disaster sangat sebab nya aku buka pose dengan klasmet aku reramai di bilik salah seorang antara kami yang memakan belanja rm 7.60 sekepala. makan besar tu. ingat kan boleh jimat, rupenya.. hehehe. tapi tak pe kot sekali sekala. duit boleh dicari tapi memory bersama tu susah nak dapat. dah lah sem ni masing-masing busy. yelah PSM lagi (Projek Sarjana Muda). macam-macam lah. sedar tak sedar lepas raya nanti ada lagi sebulan je kami nak bergurau senda n bergaduh bagai. huhu.

semalam gak aku bersahur secara formal la kata orang dengan rumet aku. kitorang jarang makan kat cafe. paling-paling pun beli n bungkus makan kt bilik. tapi sebab arini last kan. so semua orang, tak ramai pun 4 orang je. hahaha. sambung valik, so semua orang bercadang nak makan kat bawah. i mean cafe la.

lepas2 makan duk borak2 jap. seronok la. huhu. dah nak masuk 4 tahun kami saling mengenal. macam2 la yang kitorang tempuh. asam garam kehidupan kata orang. arini aku nangis diorang la yang tolong pujuk. esok lak diorang nangis aku lak tolong pujuk. then bila gelak ketawa terbahak-bahak sama-sama. sweet kan.

tu je lah aku nak citer. bosan? haha sape suh baca. huhuhu.

well, aku nak balik kampung sebenarnya arini. disebabkan internet kampung aku sangat la maju sepantas kilat beb. sampai tak sempat aku nak wat pape sebab loading sume cepat gila. hehee. ok. aku tipu. xde internet sebenarnya. nak g cc pun aku malas. nak berodben pun mak aku tak galak kan. yelah mungkin mak aku takut dia kena bayar tiap2 bulan. hehhee. so dikesempatan ini aku nak memohon maaf la kalau ade tersilap kata, terkasar bahasa, terkurang ajar dan suma la. aku dengan rendah diri nya mengaku sume tu kesilapan aku. jadi maafkan lah aku ye. aku pun maaf kan korang gak. hehehe.

so SELAMAT HARI RAYA.. sori xde kat raye macam puan lumut wat kat blog dia. hehehe.


surat yang dah siap. tinggal nak pos kt industri. mintak2 la dapat. amin~


bersepah? ye aku tau tu. hehee.


last2 minute ni lah cari pen tak jumpa. ngada2 kan pen aku. hehehe

4 comments:

{lumut} said...

puan lumut????
isk....calon pon xde da js puan da?

abang besi said...

duit blh di cari.keseronokn bersama tmn2 tu ssh nk cr..hehe..kn?byk nye pen..blh jual blk...hehe..

penyu said...

saya tak puas hati tolong anda??biar btol....

sihasu87 said...

lumut:
hehehe..bakal2..calon? hehehe..
no komeng..hehehe

abg besi:
btul2..msti rindu giler pasni..huhuhu..jual pen? tu pen je byk..dakwat blm tntu ade..wahahaa

penyu:
nape? tak percaye ke?
hehehe.. dia rajen tau encek penyu..
hehehehe.. jgn tak tau.. huhuhu...