Let Me Help YOU!!

Monday, September 28, 2009

.:untitle #07:.

yeehaaaaa!!

ni adalah entri pertama aku sejak aku beraya sakan ni kampung ku selama 2 minggu lebih sikit tanpa sedikit pun aku menghiraukan thesis yang perlu dihantar, tutor yang perlu dijawab.

dan sekarang aku tengah pening kepala memikirkan cara untuk melangsaikan kerja-kerja itu. dah lah tempat LI tak ada lagi ni. kenapa la diorang tak reply surat yang aku hantar hari tu. aku dah gelabah ayam ni bila dengar kawan-kawan ku ada yang da dapat 2 offer dan aku 1 pun tak ade!! wuuuu~

tak pe aku steady je walaupun hakikatnya jantung aku terus berdegup kencang. lebih sikit je kelajuan dari degupan jantung biasa. walaupun lebih sikit je ia mampu membuatkan tangan ku berpeluh tanpa henti. bukan tangan je, kaki pun sama. tadi hampir tercampak sandal di kaki kerana kadungan air di kaki ku membiak sedikit demi sedikit.

ye itulah aku. kalau aku gelabah atau kata nama lain nya nervous, tapak tangan dan tapak kaki ku mula mengeluarkan air. bukan sebarang air ye. air itu dinamakan air peluh. hehehe. kalau dulu time exam ke test ke, bila lecturer or cikgu aku announce 'ok guys u have another 5 minutes only, pls check ur answer and tight ur paper together and also pls check ur name..bla..bla..bla' haaa time tu lah air-air ini galak menampilkan diri mereka di tapak-tapak yang ada pada anggota badan ku. hmm tapak kaki dengan tangan je lah kan yang ada. ade ke tapak lain? ok. kalau korang ada tapak lain, itu korang bukan aku. hehehe.

dan sekarang ape yang perlu aku lakukan ialah TIDUR. agar tenaga-tenaga yang telah aku gunakan tadi pagi di charge semula. hahaha. alasan. tapi siyes ni memang aku ngantuk. ni ade sedikit pic ari raya yang sempat aku rakam kan.






p/s
pic len nanti la aku masuk kan. loading nak upload pic ni lama sgt..huhuhu

8 comments:

the loner said...

nice pic..

Ries Lee said...

meriahnyer raye... :)

abang besi said...

li ktne nt?kem slm family....=)

{lumut} said...

semoga kau berjaya,bahagia,ceria..

mYsteRi0us said...

selamat ari raye anum

maaf kalu de salah silap

sihasu87 said...

the loner:
nice ke?huhuhu tu siap ade getarn cnta di jiwa je...maybe yg tukang amik gmbo ni ade parkinson kot...hehehe..neway thanks...

ries lee:
raye mmg meriah...lg meriah kalau xde keje2 yg membebankan dan perlu disiapkn semasa raye...huhuhu

abg besi:
xdpt lg tempt li nye..xde lg company yg reply..sedang sabar menunggu ni...huhu..mereka mengirimkan smula salam encek besi..hehehe

lumut:
thanks babe..ko pun sama..smoga bahagia gak,berjaya gak dan ceria gak..kita sama2 la ye..kerana bahagia adalh milik setiap insan..hehehehe

mysterious:
slamat ari raye gak cik misteri..aku pun minta kemaafan gak andai ade slh n silap...dan aku tau memg ada dan kuantiti kesalahn aku terhadap ko juga adalah infiniti.. jd maaf kanlah aku ye...

norish said...

bile nk karok lg? *eh,bleh ke aku komen cmni?

sihasu87 said...

blh je...
ble weh...
aku pun da lma x sumbangkn lgu2 kt k-box tu...
wahahaha...