Let Me Help YOU!!

Saturday, April 3, 2010

selamat ari TUA abah !

first of all Assalamualaikum. jawab jangan tak jawab. hehehe. thanks to mereka2 yang click my nuff. last week aku di rumah sewa dan laptop plak giliran ayah aku guna. so tak leh nak online langsung. huhu.

tanggal 31 march yang lalu, genap lah usia ayahanda tercinta yang ke-49. beliau sudah tua rupenya. hehehe. hadiah? aku bagi kasih sayang je. hehe. elaun da habis aritu so tgu elaun akan datang lak. hehehe. berikut adalah gambar2 beliau ayah ku yang sudah tua. hehehe.



abah,
terima kasih selama ni besarkan along dan adik2,
jasa abah pada kami memang tak akan terbalas,
abah tabah harungi segala dugaan,
kami kagum dengan ketabahan abah,
abah mendidik kami hingga menjadi seorang manusia,
maafkan kami atas kenakalan kami dari dulu hingga sekarang,
kami sayang abah sangat2,
selamat ari tua yang ke-49 abah..=)

10 comments:

yusuf mujahidin ™ said...

hepis besday abah!!

joyah sepot said...

hahaha...
encek yusuf kena pgil beliau pakcik la..
abah tu sy n adik2 je blh panggil..
hahaha...

NichKhun said...

anom.. epi besday untuk ayah awk.. ehehehe ehemm clbrate katne nom?

joyah sepot said...

hahaha..
mase tu aku kt umh sewa..just wish je lah..
ingt nant nk bli kan pape yg ptut..
tp xjmpe lg ape yg ptut tu..huhuhu

klipklipkertas said...

hepy besday daddy anum.!

anum,nk shushi......

joyah sepot said...

ades...
ade ke ptut mintk dgn aku..
mintk la kt hubby u..
hehehe..
tp kn..
aku pun tringin nk mkn sushi..
wuuu~

klipklipkertas said...

sebab kamu kamu owank yg bekerje.!

hubby ku bakal membelanjakan steamboat johny's..*iALLAH*

kamu shushi la..
nyway,tahniah udah present ye.!

joyah sepot said...

elaun je pun...
hehehe...
ni bakal berehat lak..
jd kena la jimat2 utk menmpung hdup selama menjadi penganggur terhormat kelak...hehehe

itu bukan aku said...

hepi bday abah.. ^^.. he3

joyah sepot said...

abah ckp time kasih..hadiah xde?hehehe