Let Me Help YOU!!

Sunday, April 4, 2010

YOUTH SAYS !

assalamualaikum dan salam sejahtera. skema giler..hehehe

pernah tak anda semua dengar YOUTH SAYS? meh aku story sikit. YOUTH SAYS ni beri peluang untuk muda mudi zaman sekarang dapat reward sambil melayari internet. yang penting anda mestilah berumur 13-35 years old. ok sume cek ic tgk d.o.b masing2. Membership is FREE & currently open to youths from Malaysia, Vietnam, Indonesia, Philippines and Singapore

ape yang korang kena buat just advertise beberapa produk terpilih. setiap orang yg klik anda akan menerima RM 0.20. so kalau dari duk saje2 main internet bukak fesbuk, bkk blog, friendster dan sebagai nya ape salah nya klik mende ni skali. dengan setiap klik kan, anda dapat maklumat berkenaan mende ni dan anda juga telah menderma RM 0.20 pada orang tu.

kalau difikirkan RM 0.20 tu nmpak kecik kan. tapi kalau diganda2 kan. byk x dpt? kalau 10 org klik da dpt RM 2.00. Kalau hari2 10 orang klik? anda kira la sendiri.

aku tau mende ni dari blog NICHKHUN. aku da bg kat dia RM 0.20. anda bila lagi. hehehe. ni saya dah join gak. feel free la klik pictures kat bawah ni ye. kalau rasa tak nak klik arini, esok pun blh. tapi kalo klik hari2 ok gak. hehehe. picture kat sblh kanan pun boleh juge di klik. nanti anda join saya lak klik. hehhee.

untuk keterangan lebih lanjut klik SINI.



iTalk WHOA! lets you stay connected with your friends abroad with FREE internet calls. Menjimatkan !



DiGi The Next Level is a reality TV show competition. mereka yang otak bisnes blh sangat join mende ni. hadiah RM50,000 + a year’s business support from DiGi.



MAGGI® MEE MY WAY™ contest. memerlukan kekreatifan anda dalam menyediakan maggi mee. rakam dan upload vedio anda. simple kan? hadiah nye rm 30,000 beb.


8 comments:

yusuf mujahidin ™ said...

sy da bg cik joyah dua posen...hahaha

Syahrul Iman said...

wah..best kan youthsay nie..nak kembali aktif la gune mende nie =)

NichKhun said...

hahahahhaaha anom time kaseh.. hahahahahhaha cane anom taw nik dpt 20sen? hahahaha

joyah sepot said...

yusuf:
time kasih awok weh..due posen tu amat bernilai bg sy...hahahaha

syahrul iman:
sila2..nnt kita dpt 20 sen sesama..=)

nichkhun:
sesama..aku tau la...hahaha

NichKhun said...

anom tp anom bukan masok bawah nik.. so anom xbg pom nik 20sen.. hahahaha

joyah sepot said...

sayang..i mean..aku klik kt ko la intan payung...huhuhu

@juera said...

youthsay??ni bru dgr..nk try gak ler..20 posen pon duit gak..miahaha

joyah sepot said...

blh2...sila2...jgn lupe klik yg sy pnya...hehehe